A növekedés minden szakaszában dolgozunk vállalatokkal

A növekedés minden szakaszában dolgozunk vállalatokkal

by edminn

Fejlesztéspolitikai tanácsadás

Szervezetünk több mint egy évtizede meghatározó szereplője a fejlesztéspolitika ágazatának. Szakembereink programozási dokumentumok előkészítésében vettek részt, emellett európai uniós, valamint EGT és Norvég Alap keretében megvalósuló pályázati felhívások szakmai és adminisztratív kialakításában is van tapasztalatunk. Korábbi referenciáink kiterjednek a Strukturális Alapok közreműködő szervezetének tevékenységét támogató szakértői feladatok ellátására.

Ezenkívül a VITAL MANAGEMENT cégcsoport egyik leányvállalata az NFFKÜ – Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. az EGT és Norvég Alapok 2009-2014-es programidőszakának végrehajtó ügynökségi feladatait látja el. Feladatunk a pénzügyi eszközök menedzselése, a pályázati felhívások megjelentetése, a projektek végrehajtásának nyomon követése, valamint a pénzügyi folyamatok ellenőrzése. Kilenc programterület, közel 40 milliárd forintnyi fejlesztési forrásának elosztását, program megvalósulási folyamatait koordináljuk.

Szolgáltatásaink:

  •  Fejlesztési programok, pályázati kiírások koncepciójának szakmai, pénzügyi és adminisztratív tartalmi kialakítása
  • Kockázatelemzés program, konstrukció és projekt szinten
  • Közreműködő szervezeti/végrehajtó ügynökségi, forrás elosztás koordinálását, ellenőrzését végző szervezeti feladatok ellátása, illetve ezek támogatása, pályázatkezelés
  • Programértékelési feladatok
  • Monitoring értékelési feladatok ellátása
shutterstock_134150393-kicsi
Top