Mindig a sikerre törekszünk

Segítünk projektjeinek megvalósításában, koordinálásában.

Vital Management Cégcsoport

Működésünk során a fejlesztéspolitikai piac meghatározó szereplőjeként, jelentős tapasztalatra tettünk szert infrastruktúra fejlesztési projektek megvalósításában, szakmai és pénzügyi koordinációjában. A vállalatcsoporton belüli szervezetek ágazati fókusza az egészségügyi fejlesztés mellett kiterjed az energiahatékonyságot, megújuló energiák felhasználását támogató projektek, szakinformatikai fejlesztések, a területfejlesztés, stratégiai tanácsadás, illetve az agrár-innováció területére. Cégünk az állami és piaci szféra szereplői számára egyaránt minőségi projektmenedzsment és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat nyújt.

2003-ban alakult a VITAL MANAGEMENT jogelődje, olyan partnerek bevonásával, akik a szervezetfejlesztés, a vállalati és államigazgatási pénzügy, valamint a területfejlesztés szakterületeinek tapasztalt szakértői. Partnereink többéves vállalat- és intézményvezetői, szervezetfejlesztési, stratégiai, valamint önkormányzati, kormányzati és fejlesztéspolitikai tanácsadási tapasztalattal rendelkeznek. Uniós és magánfinanszírozású projektek menedzsmentjében és megvalósításában is gyakorlott szakembereink segítségével, az eltelt 13 évben a professzionális know-how megszerzésén túl kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszert építettünk. A cégcsoport több, önállóan is helytálló divíziója sokoldalú szakértelmet és magas szintű szinergiát tesz lehetővé. Mindeddig több mint 100 milliárd forint összköltségű forrás programozását és 150 milliárd forint értékű projekt lebonyolítását tudhatjuk referenciáink között. A VITAL MANAGEMENT mintegy 60 munkatársával, a 2015. évben 2,5 milliárd forint árbevételt ért el.

vital management rolunk 1
vital management rolunk 2

Ügyfél orientáltság, nyílt kommunikáció

Ügyfél orientáltság, nyílt kommunikáció

Sikeres munkáink egyik sarokköve a nyílt, figyelmes kommunikáció az ügyfelekkel. Fontos számunkra, hogy a feladat értelmezésekor pontosan megértsük az ügyfeleink igényeit, a feladatvégzés környezetét és egyéb körülményeit, ezek alapján együtt határozzuk meg a feladat elvégzésének sarokpontjait. Az együttműködés a tervezés, végrehajtás és visszacsatolás folyamat ismétlődését követi, ahol a gyakori egyeztetések biztosítják a hatékony munkavégzést és a legmegfelelőbb megoldás megtalálását.

Rugalmasság

Rugalmasság

Szervezetünk jelentős tapasztalattal rendelkezik komplex, nagy költségvetésből megvalósuló projektek generálásában, tervezésében, kialakításában, illetve végrehajtásában, amelyek során a sok esetben egymásnak ellentmondó igények és változó körülmények magas szintű rugalmasságot, gyors döntést és cselekvést igényelnek. Tanácsadóink a felmerülő változásokat nem problémának, hanem megoldandó feladatnak, kihívásnak tekintik

Skálázhatóság

Skálázhatóság

A múltban több, rövid rendelkezésre álló felkészülési időn belül, nagy erőforrásokat megmozgató munka eredményes megszervezésére és lebonyolítására nyílt lehetőségünk. Ezen feladatokra belső kapacitásainkon kívül külső, állandó alvállalkozói, szakértői és egyéb, rendszeresen együttműködő partnereink bevonásával tudunk reagálni.

Minőség

Minőség

Szervezetünk belső igénye, hogy az elvállalt feladat elvégzésén túl munkánk további, mérhető hozzáadott értékkel is rendelkezzen. Ennek érdekében az elkészült produktumok először belső minőségbiztosításon esnek át. Emellett nemzetközi projektmenedzsment módszertanon alapuló, szervezetünkre alakított folyamatokat, kockázatkezelési gyakorlatot és sablonokat dolgoztunk ki, melyeket az ügyfelek és a kollégák részéről érkező észrevételek, tapasztalatok mentén folyamatosan fejlesztünk.

Eredmény orientáltság

Munkáink előkészítő szakaszában mind az ügyfél, mind szervezetünk számára egyértelmű, releváns célokat határozunk meg, melyek elérésén és az eléréshez szükséges optimális erőforrás allokáció alapján mérjük a munkánk eredményességét.