A növekedés minden szakaszában dolgozunk vállalatokkal

Célzott, személyre szabott megoldások.

Fejlesztéspolitikai tanácsadás

Szervezetünk több mint egy évtizede meghatározó szereplője a fejlesztéspolitika ágazatának. Szakembereink programozási dokumentumok előkészítésében vettek részt, emellett európai uniós, valamint EGT és Norvég Alap keretében megvalósuló pályázati felhívások szakmai és adminisztratív kialakításában is van tapasztalatunk.

fejlesztespolitikai tanacsadas vital management

Korábbi referenciáink kiterjednek a Strukturális Alapok közreműködő szervezetének tevékenységét támogató szakértői feladatok ellátására.

Ezenkívül a VITAL MANAGEMENT cégcsoport egyik leányvállalata az NFFKÜ – Nemzetközi Fejlesztési és Forráskoordinációs Ügynökség Zrt. az EGT és Norvég Alapok 2009-2014-es programidőszakának végrehajtó ügynökségi feladatait látja el. Feladatunk a pénzügyi eszközök menedzselése, a pályázati felhívások megjelentetése, a projektek végrehajtásának nyomon követése, valamint a pénzügyi folyamatok ellenőrzése. Kilenc programterület, közel 40 milliárd forintnyi fejlesztési forrásának elosztását, program megvalósulási folyamatait koordináljuk.

Szolgáltatásaink:
  • Fejlesztési programok, pályázati kiírások koncepciójának szakmai, pénzügyi és adminisztratív tartalmi kialakítása
  • Kockázatelemzés program, konstrukció és projekt szinten
  • Közreműködő szervezeti/végrehajtó ügynökségi, forrás elosztás koordinálását, ellenőrzését végző szervezeti feladatok ellátása, illetve ezek támogatása, pályázatkezelés
  • Programértékelési feladatok
  • Monitoring értékelési feladatok ellátása