Működési struktúra és üzleti modell kialakítás

Testreszabott megoldások potenciális üzleti válllakozásoknak.

Kockázati tőke befektetés

Cégünk szakmai team segítségével támogatja a kiválasztott vállalkozások működési struktúrájának és üzleti modelljének kialakítását és finomhangolását. Az inkubátorház kapcsolatot biztosít a piaci szféra szereplőihez, egészséges szimbiózist hoz létre ötlet és lehetőség között, mentor, akcelerátor és befektető szerepben segíti a vállalkozások növekedését.

kockazati toke befektetes vital management 2
kockazati toke befektetes vital management 3

Organikus Inkubáció

Rugalmatlan inkubátor programok és nehezen teljesíthető befektetői elvárások helyett testreszabott megoldásokat kínálunk az üzleti potenciállal rendelkező vállalkozásoknak. Az együttműködő KKV-k és startupok professzionális szakmai és üzleti környezetben, dinamikus növekedést erősítő szinergiák mentén, elismert mentorok támogatásával fejlődhetnek. Az inkubátorház biztosítja mindazt a szakértői hátteret, know-how-t és back-office infrastruktúrát, amely egy ötlet termékké alakítása során nehezen finanszírozható.

Finanszírozás

A Vital Management tailor-made inkubációja egyéni megállapodás mentén alakul ki és testreszabott feltételeket tartalmaz.
Irányelvei:
Organikus inkubáció
a fejlesztési és növekedési feltételek, a vállalati infrastruktúra biztosításával és immateriális értékek hozzáadásával
Befektetők akvirálása (üzleti angyal, kockázati vagy magvető tőke szerzése) Pályázati forrásszerzés
Saját befektetés: Seed/Venture capital 10-200 millió Ft-ig

Inkubációs szolgáltatások

Magvető/induló tőke, kockázati tőkebefektetés
Kapcsolati háló biztosítása, bridging
Infrastrukturális és technikai háttér, back-office szolgáltatás
Üzleti menedzsment, projektmenedzsment
Termékfejlesztés
Stratégiafejlesztés
Pénzügyi, számviteli ügyintézés, logisztika
Jogi tanácsadás és képviselet
Pályázati lehetőségek monitorozása, pályázatírás
Oktatás, coaching, mentoring, workshopok
Egyedi, üzleti modellre igazított projektmenedzsment és ügyviteli szoftver
biztosítása
Marketing és kommunikáció tanácsadás, PR kampányszervezés, arculattervezés és brandépítés
Web-fejlesztés, szoftverfejlesztés

Kiválasztás

A Vital Management Inkubátorház a magas kutatási, fejlesztési és innovációs potenciállal bíró üzleti lehetőségeket keresi.
Összhangban a cég korábbi referenciáival és projektjeinek fókuszterületeivel, ezek az egészségügy, az agrárkutatás, megújuló energiaforrások, energiahatékonyság és energetikai menedzsment módszerek és rendszerek, klímaváltozással kapcsolatos kutatások, IT/ICT projektek.
A piacképes és innovatív ötletek felkarolásától a hosszú évek óta működő, de növekedési nehézdségekkel küzdő kis- és középvállalkozások akcelerálásáig nyitott az együttműködésre a Vital Management Inkubátorház.
A jelentkezésnek nincsenek a cég tőkéjére, szervezeti kereteire és a létszámára vonatkozó feltételei, indokolt esetben a vállalkozói háttérrel nem rendelkező, de ígéretes ötletek támogatását is vállaljuk.
Cégünk nyitott szemlélettel, szélesebb perspektívában értelmezi a startupok világát, így nem csak fiatal cégek és vállalkozók jelentkezését várjuk, hanem újszerű projektötlettel rendelkező, növekedésre törekvő középvállalkozásokét is.